| Кога да се направи тест за бременост? | |
|
+129saligrem enka avanturistka Gordana Natovska angelce Sandra_Anja Renata ch Mila 18 Kiki marina**** winnie the pooh panicarka Rizova M A M I stefimama seni delfince Goddess^ monika kusibojovska Arhangel kemadono olja1109 Zvezdicka josifana vasidora MARTINA I ACE elena-d Vesna Blazevska eliii ariel Dragana sance beltaseva anu6ka ivana kostovska sofi lanaaa gjurga sweetyears natali Natalija Кате Natasha bile2 Sun_shine Лејди macikata Biki ljupka jasmina,mina Ana.b babymelani nnatasa Mama Ane bordan eva31 vecki anonimna bica KAJA Nate_David Diana makresanska Daki Julija_24 marija86 mlada mamica mary981 macush Lana tanja_simon najmila daniela marina_daniel hormonce delfinka Ance-J pepa plaslivka verce oti Mimi Petreska Mimi22 mina32 naivnna secret Elizabeta82 TINCE Sara JaNiTa Minamina lela KATIC Janaxxxx fibimk Vesnicka Ilince NatalijaS marjanamm mirecv kate 982 Sandra Girl***** baby24 mamalina Freya bubale23 Kinky Svetlana okce Emilija iskra beti 24 obicna SonjuS* ZZ rich_bitch1 BaMbYnA Boki Irena Trajkovska vesna83 aleksandra betavitevit bobica worried eli Emi Big Sister Nene 133 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Janaxxxx Полуматурант
Број на мислења : 1005 Age : 41 Локација : Nekade po Evropa! Расположение : Ubavo Поени : 29743 Registration date : 2008-11-02
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 03.08.09 15:51 | |
| Ajde raduvaj se imas pozitiven test!!!!!!! Cestitki! | |
|
| |
obicna Форумска фаца
Број на мислења : 4100 Age : 42 Локација : Дома си е дома Расположение : Секое лошо за добро е. Што и да е ќе помине... Поени : 31629 Registration date : 2008-07-19
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 03.08.09 18:54 | |
| Gi potpisuvam zenskite gjurga, cestito bremenosta. So lesno. | |
|
| |
Minamina Прваче
Број на мислења : 423 Age : 43 Локација : Makedonija Расположение : многу срекно Поени : 29104 Registration date : 2009-02-26
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 03.08.09 23:46 | |
| Gurga cestitki i od mene za bremenosta | |
|
| |
Ana.b Прваче
Број на мислења : 414 Age : 41 Локација : Skopje Поени : 28898 Registration date : 2009-04-07
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 04.08.09 0:31 | |
| - sweetyears напиша:
- Ete gotovo:), ako i denes ne mi dojde, utre pravam test pa ke ve izvestam dali ke ima bebush ili ne. Fala na podrskata
Честитки и од мене со закаснување,добра бременост | |
|
| |
Ana.b Прваче
Број на мислења : 414 Age : 41 Локација : Skopje Поени : 28898 Registration date : 2009-04-07
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 04.08.09 0:32 | |
| - gjurga напиша:
- leleeee daj boze ...daj boze!!!! ke umram od radost ako e taka!!
Ти честитам од срце | |
|
| |
lanaaa Почетник
Број на мислења : 13 Age : 37 Локација : makedonija Поени : 27933 Registration date : 2009-08-11
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 18.08.09 1:30 | |
| hello na site mene mi docni veke 2 nedeli i napraviv test i testot mi ne negativen go napraviv kako sto treba nasabajle rano i izleze negativen a jas se uste nemam dobieno i nemam nikakvi simtomi . nezz dali e od toa sto promeniv klimi ili od neredovno jadenje samo 1 na den i plaus imam alergija na mlecni proizvodi i konzumiram mnogu apcija nezz so se desava so mene stvarnobagodaram odnapred pozz | |
|
| |
sofi Почетник
Број на мислења : 6 Age : 36 Локација : Strumica Поени : 27882 Registration date : 2009-08-20
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 21.08.09 3:19 | |
| Promenata na klima mnogu vlijae na ciklusot barem na mene taka jas koga ke promenam klima odma potoa mi kasni 2-3 nedeli mozno e da e do toa no sepak najdobro e da si odis na ginekolog poz | |
|
| |
ivana kostovska Почетник
Број на мислења : 78 Age : 40 Локација : skopje Расположение : so pozitivna misla se ke bide dobro Поени : 28486 Registration date : 2009-05-07
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 25.08.09 22:33 | |
| zdravo na site.......... pravev operacija pred 5 meseci bas i otvoriv edna tema na forumov za bremenost so eden jajnik,gospod me cuval sega sum poveke i od dobra bev na nekolku kontroli ,pravev pap test i tamu se e kako sto treba se e ok .......nemam ama bas nisto:)Veke mi rekoa deka smeam da pocnam da pravam bebence,pa eve rabotime na toa:)Pozsle operacijata dobivam na 26 dena menzis mozno e eden den porano ili eden den pokasno.....eve bas utre ili najkasno zadutre treba da dobijam,no uste pred edna nedela imv simtomi i bolki kako da ke treba da dobijam mebolea i gradite ,imav i nest kako kafeavko kako pred da dobijam(predhodno od koga ke mi se pojavi kafeavko sum dobivala posle den dva eve i tri dena) i onaka se spremiv deka ke dobivam no eve ne dobiv i baska sega neam ama bas nikakvi simtomi za dobivanje duri ne boli ni stomakot nitu pak gradite samo od vreme na vreme imam malce kafeav iscedok,a sestra mi mi kaza taka ona koga bila trdna a ne znaela bas u toj moment imala ist takov iscedok?Dali ima sansi da sum trudna ako ima nekoj vakvo iskustvo neka mi kaze ...........fala vi za sekoj sovet sto ste mi go dale do sega:)))prekrasni ste <3 | |
|
| |
ivana kostovska Почетник
Број на мислења : 78 Age : 40 Локација : skopje Расположение : so pozitivna misla se ke bide dobro Поени : 28486 Registration date : 2009-05-07
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 25.08.09 22:36 | |
| hahahaah i se zanesov so mojava tekst poraka ,a sakav da prasam ako ne dobijam utre ili do zadutre dali e vo red da napravam posle test odma ili da pocekam? | |
|
| |
vecki Форумска фаца
Број на мислења : 4525 Age : 45 Локација : skopje Расположение : екстра Поени : 31715 Registration date : 2008-05-05
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 25.08.09 22:38 | |
| ivana najubavo pocekaj nekoj den mozno e da ne ti pokaze tocno tolku rano | |
|
| |
Natasha Полуматурант
Број на мислења : 1022 Age : 41 Локација : Makedonija Поени : 29490 Registration date : 2009-04-12
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 25.08.09 22:40 | |
| Има тестови што покажуваат после еден ден доцнење,најдобро ти е да почекаш да ти закасни 2-3 дена па да направиш. Има шанси да си трудничко ај направи тесче и пиши | |
|
| |
anu6ka Почетник
Број на мислења : 47 Age : 44 Локација : дома си е дома Расположение : Тоа што нема да ме убие, ќе ме зајакне! Поени : 28482 Registration date : 2009-04-28
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 25.08.09 22:40 | |
| најдобро е да почекаш барем една недела откако ти доцни! ама кој да издржи, нели? се надевам на се најубаво | |
|
| |
ivana kostovska Почетник
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 25.08.09 23:00 | |
| a mozno e da sum trudna a da imam takov kafev iscedok? a ako pravam test sega sto moze da pokaze negativno pa da se razocaram :( ili nisto ne pokazuva | |
|
| |
vecki Форумска фаца
Број на мислења : 4525 Age : 45 Локација : skopje Расположение : екстра Поени : 31715 Registration date : 2008-05-05
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 25.08.09 23:02 | |
| ivana se e mozno a testot mora da pokaze edna crta ili dve nemoze da ne pokaze nisto | |
|
| |
beltaseva Почетник
Број на мислења : 18 Age : 39 Локација : home Поени : 27928 Registration date : 2009-08-13
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 25.08.09 23:10 | |
| Ivana dokolku nist ne pokaze znaci testot e nevaliden i moras da go povtoris so nov,a dokolku se pojavi edna znaci deka ne si bremena,a drugata opcija e dokolku se pojavi i vtorata(moze da bide i bledo crvena)togas so sigurnost si bremena zosto toj hormon sto se izlacuva preku mokracata pokazuva deka si bremena ama ti velam moze da bide i bledo epten ama vo sekoj slucaj toa e bremenost pa od mene SREKNOOOOO :-))))) | |
|
| |
ivana kostovska Почетник
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 25.08.09 23:16 | |
| beltaseva jas treba da dobijam utre ili eve da ostavime 27 do 28 sto posle operacija ne mi se desilo.i baska imav pred edna nedela simtomi kako da ke dobijam ama mi tece samo kafeav iscedok i sega veke ne me boli ni stomak i nemam nikakvi simtomi se plasam sto e toj iscedok a sega bev na celosna kontrola na 13.08.2009 nema nisto se e kako sto treba ............dali e prerano za test i dali zaradi toa moze da dade negativen test :)a jas da sum trudna eve da receme )))) | |
|
| |
ivana kostovska Почетник
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 25.08.09 23:48 | |
| obavezno ke pisam samo neka pominat nekolku dena i ke vidime pozdravceeeeeee................sto i da bide nema da me razocara sepak posle operacija prv pat ni e,a i baska demek kako sto racunavme nie bea neplodni denovi hahahahahahah nekako strav ni bese zosto koga pocnavme nie bese porano od toa sto treba ovoj mesec pa demek se pazevme pa sega ke vidime ali i da bide veke pomina kontrolata i rece da pocnam ali nie veke sredivme rabota pred vreme pa se ke vidime ) hahahahahahah kako i da e ke vi pisam:) | |
|
| |
sance Почетник
Број на мислења : 3 Age : 39 Локација : skopje Поени : 27848 Registration date : 2009-08-26
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 26.08.09 21:10 | |
| zdravo na site ...ja sum nova na forumot i sakam da ve prasam dali ima vrska toa sto testot go napraviv pred da dobijam nekolku dena iako neznam koga tocno treba da dobijam zasto nemam redovna menstruacija...iako testot bese negativen... | |
|
| |
Dragana Полуматурант
Број на мислења : 855 Age : 38 Локација : domce Расположение : HAPPY Поени : 30328 Registration date : 2008-07-22
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 26.08.09 21:15 | |
| Jas mislam deka ima vrska na testovite pisuva testiranjeto da se pravi posle izostanok na menstruacijata pa makar i samo eden den da ti kasni.Pozd | |
|
| |
ariel Почетник
Број на мислења : 28 Age : 44 Локација : skopje Поени : 27813 Registration date : 2009-09-07
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 07.09.09 12:39 | |
| Zdravo jas sum nova ovde, me interesira posle inseminacija koga moze da se pravi test na bremenost. Doktorot rece deka treba da dobijam vednas stom prekinam so dabrostonot drugiot den dokolku ne postoi bremenost. Pominaa tri dena a seuste ne sum dobila dali moze da napravam test? Ima li nekoj so slicno iskustvo? | |
|
| |
Kinky Апсолвент
Број на мислења : 3810 Age : 49 Локација : во земјата на чудата Поени : 30854 Registration date : 2008-08-26
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 07.09.09 16:01 | |
| Со инсеминација е скоро исто како и спонтано забременување, почекај неколку дена од предвидениот термин за (не)добивње па да направи домашен тест. Може да биде лажно негативен, а лажно позитивен никогаш. А уште поубаво да направиш бхцг од крв ако веќе ти доцни 3 дена, тука нема утка. Среќно! | |
|
| |
obicna Форумска фаца
Број на мислења : 4100 Age : 42 Локација : Дома си е дома Расположение : Секое лошо за добро е. Што и да е ќе помине... Поени : 31629 Registration date : 2008-07-19
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 08.09.09 4:06 | |
| Srekno ariel, da si docekate =. | |
|
| |
ivana kostovska Почетник
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 08.09.09 22:01 | |
| jas kasno pisuvam pak na ovaa tema ali eve se se staviv na listata na cekanje ovoj mesec [rethodniot ne bilo ta sto mislev ali sega posle kontrolata go pravime se toa kako sto treba vo plodni denovi pa se nadevam deka ke ve izvestam vo septemvrisko iscekuvanje ako ima nesto | |
|
| |
Biki Почетник
Број на мислења : 33 Age : 42 Локација : Skopje Расположение : nestrpliva Поени : 28399 Registration date : 2009-05-14
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 09.09.09 23:00 | |
| luge dali moze testot da mi bide lazno negativen? okolu 23 imav cudna menstruacija bez pms, bolki vo stomak, bolki na gradi, itn mi traese 3 dena (obicno mi traae okolu 6 dena) i od togas navaka stomakot mi e potecen osekam cudni bolki kako nekoj vid pritisok od vnatre se razbira ne postojano ne mi se losi a i vi velam testot bese negativen dali toa moze da bese menstruacija ili da odam na ginekolog za posigurno | |
|
| |
obicna Форумска фаца
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? 10.09.09 3:30 | |
| Biki moze da bide lazno negativen, napravi uste eden test doma ili preku krv vidi. Srekno. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Кога да се направи тест за бременост? | |
| |
|
| |
| Кога да се направи тест за бременост? | |
|