| Колку вистински пријатели имате? | |
|
+117desi4ka vib11 saligrem Damjana Candy delfinka mama Viki J.N. Arhangel kiki-riki Tifani winnie the pooh Mimi Petreska Dara ance kalinche70 barby*girl DijanaP Macence dacistam twins_ Kat adi nafi EckaGj BILE-ENA nova moja mama rainbow butterfly marijanamir Ana.b Mama Vase Snezana O. avon tweety Mami4ka Barbie anetapp eva31 svetle s D-r Lidija Pazdrijan Diana soledad caci najmila maria ari verce Pipolino mamazako mama X fibimk KATIC nnatasa delfin76 Rozetka mamalina petra26 Kiki Anjuska08 jasmina i ace Nate_David NatalijaS milena p lisjata Mama Ane bica sunset KAJA marina_m hormonce slatka87 Natalija Kikic lela Girl***** Juni08_Andrea Ilince Daki ZeleniCka veki22 hajdi bibe85 Lili Svetlana kara desi Misticia SonjuS* elena-d sonjamfk vesna velkova obicna aneta beti 24 vedrana wisna eli natali mamicka radmila11 sashka26 Emi daniela Freya biljanag vecki aleksandra Bu_Bi mamicka211 lola STAR * sanja83 iki rich_bitch1 Lana 121 posters |
|
Автор | Порака |
---|
kara Полуматурант
Број на мислења : 1111 Age : 42 Локација : Makedonija Расположение : прекрасно е да си мама Поени : 30144 Registration date : 2008-09-01
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 18.09.08 14:07 | |
| Prijatelki za sekoj den imam mnogu. A drugarka vo vistinska smisla na zborot nemam nitu edna. Za zal. Ama podobro taka, otkolku da mislis deka imas vistinski prijatel.Najdobrata drugarka sto ja imav 12 god. me izdade bukvalno me razocara i ottogas sum krajno rezervirana i privatnosta sekogas ja drzam na distanca od drugite. | |
|
| |
Svetlana Полуматурант
Број на мислења : 527 Age : 47 Локација : повеќе на работа Расположение : кога како Поени : 29735 Registration date : 2008-08-15
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 18.09.08 14:26 | |
| | |
|
| |
Lili Полуматурант
Број на мислења : 953 Age : 41 Локација : veles Расположение : ubavo.. Поени : 30178 Registration date : 2008-05-28
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 18.09.08 14:30 | |
| Kolku interesna tema.Pa jas tri drugarki gi imam.I sme navistina mn bliski.Ednata sega ni se omazi vo Kratovo,ama se slusam emn.cesto.Drugata e isto taka mazena i se gledame epten cesto,a i mazite ni stanaa bliski.a tretata sega pred nekoj mesec se razvede i so nea pak pocnavme da se gledame cesto zasto pred toa malku se razdalecivme zatoa sto mazot i bese malku ckart roba i ni bese na site nezgodno da odime kaj nea.Ama so ovi tri odamna se druzam i navistina mislam deka nema nesto so ne si znaeme edna za druga! | |
|
| |
bibe85 Полуматурант
Број на мислења : 1010 Age : 39 Локација : Кичево Расположение : naj naj srekna Поени : 29761 Registration date : 2008-08-16
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 22.09.08 17:35 | |
| јас имам можам да кажам една премногу блиска другарка (hajdi од форумов) не се знаеме од многу одамна скоро 5 год ама ја чувствувам за многу блиска и за се само со неа можам да разговарам а имам и други другарки за кои неможам да речам дека ми се толку блиски ги сакам ги почитувам ама незнам таква сум неможам пред секого да се отворам | |
|
| |
hajdi Полуматурант
Број на мислења : 522 Age : 39 Локација : Kicevo Расположение : odlicnoo Поени : 29705 Registration date : 2008-08-16
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 22.09.08 17:39 | |
| Vistinski prijatelki imama samo edna drugarka so koja sum mn bliska i so koja mozam se da razgovaram. a site moi dr navodni prijatelki posle neoe vreme si go pokazaa pravoto lice | |
|
| |
veki22 Прваче
Број на мислења : 457 Age : 38 Локација : skopje Поени : 29707 Registration date : 2008-08-20
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 27.09.08 22:32 | |
| so drugarkite sum si uste bliska ako se omaziv si se slusame doagat kaj mene e sega ne tolku cesto kako sto prethodno bevme ama taoa e sega e porazlicno | |
|
| |
veki22 Прваче
Број на мислења : 457 Age : 38 Локација : skopje Поени : 29707 Registration date : 2008-08-20
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 27.09.08 22:32 | |
| a i imam i mn nevistinski sto znam deka lice mi pravat ama i jas i pravam taka da se slozuvame | |
|
| |
ZeleniCka Матурант
Број на мислења : 1703 Age : 38 Локација : Лаблана - Крањ :( Расположение : Кул Поени : 30230 Registration date : 2008-08-15
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 10.10.08 1:05 | |
| - hajdi напиша:
- a site moi dr navodni prijatelki posle neoe vreme si go pokazaa pravoto lice
Isto i kaj mene. Nemam vistinska prijatelka nitu edna. Imav 3 dodeka bev Makedonija, od mali sto se znaevme, mnogu bliski sto sve znaeja za mene no otkako si otidov jas, se gledame ednas godisno i ne sme veke bliski. Mozam bilo koga da se javam da pobaram pomos, no ne e veke isto prijatelstvoto, oddaleceni sme. A tuka... nemam nitu edna vistinska prijatelka, ne veruvam veke na niedna. Sfativ deka premnogu davam, a premalku dobivam kako feedback. Mnogu mi fali vistinsko drustvo, ponekogas sum premnogu razocarana i tazna poradi toa. No imam eden vistinski, najdobar prijatel, so koj kontaktirame preku net. E toj znae se za mene, znae da me posovetuva, da me iskara koga treba itn. Mozam za se da mu se doveram znaejki deka nema da me iskoristi. Veruvam deka masko-zenskite prijatelstva se pocvrsti i poiskreni. Jas preferiram masko drugar nego zensko. | |
|
| |
Daki Полуматурант
Број на мислења : 547 Age : 41 Локација : Skopje Поени : 29725 Registration date : 2008-08-27
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 10.10.08 16:21 | |
| Pa vaka imam edna drugarka, so koja se druzam uste od zabaviste i so nea sum bas sekojnevno kafinja ova ona. A imam i 4 koleski od fax so niv se gledam obavezno najmalku ednas mesecno i dosta sme bliski. Inaku kako brojka ima znaci edno 7 drugarki vkupno so koi si imam dobar muabet, doverba i mislam deka mi se nasle koga najmnogu mi trebale, a i jas nim, isto taka. | |
|
| |
Ilince Матурант
Број на мислења : 1816 Age : 40 Локација : Prilep Расположение : umorno no presrekno Поени : 30373 Registration date : 2008-07-16
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 10.10.08 16:26 | |
| Slabo deka imam vistinski prijatelki i nekogas mi e zal zaradi toa .Drugo e da i kazes nesto od dnoto na dusata na drugarka a drugo e na majka.Ama za zal taka e . | |
|
| |
Juni08_Andrea Бруцош
Број на мислења : 2579 Age : 48 Локација : Tamu kaj sto mi e najubavo!!!! Расположение : Prednovogodisno! Поени : 31029 Registration date : 2008-01-11
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 10.10.08 16:29 | |
| Makedonija imav dosta bliski drugarki so koi so nekoi seuste sum vo kontakt ali dalecinata si go pravi svoeto.a ovde imam prijatelki ali ovde se tolku ljubomeren narod sto covek ne e sloboden da se pofali a ne pak da si gi kazi problemite.mm mi e ramo za sve i toj mi e najdobar drugar. | |
|
| |
Girl***** Прваче
Број на мислења : 247 Age : 38 Локација : skopje Расположение : не многу добро Поени : 29709 Registration date : 2008-09-05
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 10.10.08 18:29 | |
| За муабети кафиња имам многу многу пријатели .Вистинско пријателство имам3 другарки со кои се дружам уште од основно со едната од 5 год .Се гледаме скоро секој ден , сме многу блиски . Инаку ми се има случено на 2 т.н пријателки да им биде “поголема устата “ - со такви воопшто не контактирам . | |
|
| |
lela Форумска фаца
Број на мислења : 4973 Age : 52 Локација : Germanija Расположение : bezveza Поени : 32477 Registration date : 2008-09-14
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 10.10.08 18:35 | |
| Ovde imam mnogu prijatelki za kafe i muabet,a samo mm mi e drugar na kogo mozam se i da mu kazam,i da se pozalam,isto i sestramu i jatrvami mi se bliski .A vo Mk imam 4 dobri drugarki i 1 drugar koj vredi za 100 drugarki ama daleku sme mada uste ponekogas kontaktirame. | |
|
| |
Kikic Бруцош
Број на мислења : 2003 Age : 42 Локација : skopje Расположение : happppppppyyyyyyyyyy Поени : 30045 Registration date : 2008-09-29
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 14.10.08 22:19 | |
| imam nekolku drugarki so koi postojano se druzam no vo nekolku navrati me razocaralo nivnoto odnesuvanje no im prostuvam se vo interes na drugarstvoto | |
|
| |
Natalija Полуматурант
Број на мислења : 1160 Age : 42 Локација : istocno od rajot Расположение : nestrplivo Поени : 30032 Registration date : 2008-08-30
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 04.11.08 17:37 | |
| Prijatelite moze da si gi podelam vo tri grupi. Edni se onie so koi cesto se gledam, razgovarame za mnogu raboti ( koleski od rabota, poznanicki), vtorata grupa mi e pobliska, nekolku prijatelki so koi delam pointimni tajni ama ne mozam bas se da im kazam, i tretata grupa vo koja ima samo eden clen, a toa e mojata najdobra drugarka so koja bukvalno spodeluvam se. Za zal imam mnogu loso iskustvo vo vrska so toa vo taa treta grupa da imam samo edna VIP licnost, zatoa sto cesto mi se slucuvase bas taa licnost najmnogu da me povredi. Ama sega se nadevam deka sum go napravila vistinskiot izbor. | |
|
| |
slatka87 Прваче
Број на мислења : 107 Age : 37 Локација : Macedonia Расположение : dobro Поени : 29371 Registration date : 2008-10-21
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 04.11.08 18:39 | |
| isto i kaj mene prijatelite se podeleni vo tri grupi : 1.koleski; 2.bliski prijatelki so koi spodeluvam pointimni tajni no ne se; 3. 2VIP licnosti vo mojot zivot koi veruvam deka sekogas ke bidat tuka za mene - majka mi i sestra mi. | |
|
| |
hormonce Матурант
Број на мислења : 1823 Age : 47 Локација : skopje Расположение : блесаво! Поени : 29823 Registration date : 2008-08-31
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 05.11.08 2:27 | |
| Познаници имам еден мал милион, пријатели пола милион, другари само 4 ( другарка ми од средно, другар ми од детство и кумашините ) а верна личност ми е само мајка ми! | |
|
| |
Emi Форумски мастер
Број на мислења : 7238 Age : 41 Локација : domce so nence Расположение : ok Поени : 32036 Registration date : 2007-11-19
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 06.11.08 12:56 | |
| вие овде на форумов сте ми ептен драги, а вака немам време многу да се дружам, се надевам дека ќе се промени тоа | |
|
| |
marina_m Матурант
Број на мислења : 1686 Age : 38 Локација : skopje Поени : 29784 Registration date : 2008-10-30
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 06.11.08 13:08 | |
| prijatelki imam eden kup ali ne gi smetam kako mnogu bliski i zatoa i ne se doveruvam so niv.a imam dve drugarki so koi sekogas se spodeluvam i znam deka nema da izleze na drugo mesto toa sto sme go pravele muabet so niv.samo odkoga se omaziv nemam taka vreme da se gledam so niv | |
|
| |
KAJA Прваче
Број на мислења : 224 Age : 42 Локација : skopje Поени : 29797 Registration date : 2008-08-13
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 06.11.08 13:10 | |
| jas mislev deka ima samo edna vistinska prijatelka ama ispadna deka nemam niedna, taka da sega na nikoj ne veruvam | |
|
| |
sunset Полуматурант
Број на мислења : 556 Age : 47 Локација : mkd Поени : 29586 Registration date : 2008-10-29
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 06.11.08 13:39 | |
| I jas mislev deka dve drugarki sto gi imav mi se vistinski,no toa bilo dodeka ne bev mazena,kupuvav na nivnite deca se i sesto,za rodendeni,novi godini i bez povod,cuvav deca,pomagav za cistenje,servirav masi za rodendeni i proslavi.E sega oni nemaat vreme da dojdat kaj mene,neli zafateni so deca se a ne pa da pomognat nesto,a zaboravaat deka za nova godina na deca se nosat paketcinja | |
|
| |
bica Полуматурант
Број на мислења : 1082 Age : 40 Локација : ваму-таму и дома Расположение : samo za moeto sonce Misel Поени : 30022 Registration date : 2008-07-16
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 07.11.08 12:14 | |
| неми требаат некои којзнае колку искрени пријателки...јас си го гледам мојот оџак....не се замарам имам пријателки неколку колку само за кафе муабет еднаш неделно ама само на дистанца...онака без многу многу зближувања се изгорев јас ептен....доста ми е....вака најубаво..... | |
|
| |
Mama Ane Форумски газда
Број на мислења : 5798 Age : 48 Локација : skopje Расположение : во неизвесност Поени : 31646 Registration date : 2008-11-06
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 07.11.08 12:16 | |
| И јас како Бица.. Чисто кафе муабет, блискост голема не.. Со сите онолку колку што сметам дека треба.. Човекот се учи на грешки за жал | |
|
| |
bica Полуматурант
Број на мислења : 1082 Age : 40 Локација : ваму-таму и дома Расположение : samo za moeto sonce Misel Поени : 30022 Registration date : 2008-07-16
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 07.11.08 12:20 | |
| јас бев порано многу искрена дури од таа искреност и наивна па многу го изедов...е сега само далеку...блиски но сепак далечни...понекогаш и некој да сака да ми биде вистински пријател сум многу индеферентна ама и на ладно дувам не ми треба да споделувам блискост со никој....нема потреба да замарам со работи кои се лични....кој има време за трачарење бујрум јас немам.... | |
|
| |
lisjata Почетник
Број на мислења : 4 Age : 42 Локација : stip Поени : 29315 Registration date : 2008-11-02
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? 25.11.08 16:22 | |
| prijatelki ? toa e mit vo denesno vreme.samo jas kasno go vidov toa.moite bea vo pravo.......... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Колку вистински пријатели имате? | |
| |
|
| |
| Колку вистински пријатели имате? | |
|