nnatasa Полуматурант
Број на мислења : 1260 Age : 53 Локација : seuste vo skopje.... 96, 95, 94.... Расположение : top... Поени : 30173 Registration date : 2009-01-14
| Предмет: Re: Сте слушнале ли за "влакна во грбот" ? 31.08.09 15:57 | |
| - bordan напиша:
- Zvezdicka напиша:
- Ne znam, jas ja citam temava i se mi se cini kako babini devetini. Nesto kako crvite od usi na bebinjata.
Kako na nikoj ne mu teknalo da slikne takva nekoja slucka da vidime kako izgledaat tie vlaknenca, pa i nie idni novi majki da zaneme za sto stanuva zbor?
Ova voopsto ne se babini davetini, ova mene mi se slucilo! crvi vo usite e i medicinski potkrepen fakt. Se javuvaat pri nevnimanie od banjanje vo slatka voda. Mislam deka ne od banjanje po doma ami vo ezero. Vo vodata ziveat paraziti i larvicki od crvci glisti i sto znam ja veke koi ne se gledaat so golo oko. Vo uvoto naogjaat topla vlazna i temna sredina za razvivanje i prodolzuvaat lesno da se razvivaat i na krajot izrasnuvaat vo crvi. Ne e tolku strasno kolku sto nie ne sakame da priznaeme deka postojat. Kako medicinat se spravuvam neznam, ama znam 200 posto deka taa zena vo prilep gi vazi na nejze poznat nacin. | |
|
Tanja1 Почетник
Број на мислења : 1 Age : 33 Локација : Vinica Поени : 17291 Registration date : 2015-06-04
| Предмет: Re: Сте слушнале ли за "влакна во грбот" ? 04.06.15 14:23 | |
| Јас имам 4 недели бебе и има црни влкна на челото,ве молам кажете ми што и како да му ги извадам | |
|
Big Sister Web Administrator
Број на мислења : 2268 Age : 51 Локација : Skopje Расположение : весело Поени : 31293 Registration date : 2007-11-15
| Предмет: Re: Сте слушнале ли за "влакна во грбот" ? 05.06.15 10:31 | |
| sami pagaat vlaknata tanja, ne se grizi | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Сте слушнале ли за "влакна во грбот" ? | |
| |
|