Како гостин форумот можете само да го читате. За да учествувате во дискусиите морате да се зачлените.
Доколку веќе сте член, логирајте се.
Како гостин форумот можете само да го читате. За да учествувате во дискусиите морате да се зачлените.
Доколку веќе сте член, логирајте се.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Првиот македонски семееен форум

HomeHome  Регистрирајте сеРегистрирајте се  Влез  
Portal
Родители и деца
Влез
Член:
Лозинка:
Логирај ме автоматски на секоја моја посета: 
:: Си ја заворавив лозинката!
Ноември 2024
ПонВтоСреЧетПетСабНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Барај

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Кога да се направи тест за бременост?

Go down 
+129
saligrem
enka
avanturistka
Gordana Natovska
angelce
Sandra_Anja
Renata ch
Mila 18
Kiki
marina****
winnie the pooh
panicarka
Rizova
M A M I
stefimama
seni
delfince
Goddess^
monika kusibojovska
Arhangel
kemadono
olja1109
Zvezdicka
josifana
vasidora
MARTINA I ACE
elena-d
Vesna Blazevska
eliii
ariel
Dragana
sance
beltaseva
anu6ka
ivana kostovska
sofi
lanaaa
gjurga
sweetyears
natali
Natalija
Кате
Natasha
bile2
Sun_shine
Лејди
macikata
Biki
ljupka
jasmina,mina
Ana.b
babymelani
nnatasa
Mama Ane
bordan
eva31
vecki
anonimna
bica
KAJA
Nate_David
Diana
makresanska
Daki
Julija_24
marija86
mlada mamica
mary981
macush
Lana
tanja_simon
najmila
daniela
marina_daniel
hormonce
delfinka
Ance-J
pepa
plaslivka
verce
oti
Mimi Petreska
Mimi22
mina32
naivnna
secret
Elizabeta82
TINCE
Sara
JaNiTa
Minamina
lela
KATIC
Janaxxxx
fibimk
Vesnicka
Ilince
NatalijaS
marjanamm
mirecv
kate 982
Sandra
Girl*****
baby24
mamalina
Freya
bubale23
Kinky
Svetlana
okce
Emilija
iskra
beti 24
obicna
SonjuS*
ZZ
rich_bitch1
BaMbYnA
Boki
Irena Trajkovska
vesna83
aleksandra
betavitevit
bobica
worried
eli
Emi
Big Sister
Nene
133 posters
Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next
АвторПорака
plaslivka
Почетник
Почетник
plaslivka

Female
Број на мислења : 13
Локација : skopje
Поени : 28856
Registration date : 2009-02-04

Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty03.05.09 13:54

koga ragovarav so nego mi rece deka nema sansa da sum bremena , zatoa sto e siguren deka ne svril na mene sto vidov i jas, a za predsemenata tecnost vika deka nema uloga vo toa,i deka ne sum imala odnosi nikogas nema nacin da navleze,kakvi se vasite iskustva
P.S ako ne dobijam denes utre zemam test itno
Вратете се на почетокот Go down
Janaxxxx
Полуматурант
Полуматурант
Janaxxxx

Female
Број на мислења : 1005
Локација : Nekade po Evropa!
Расположение : Ubavo
Поени : 29728
Registration date : 2008-11-02

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty03.05.09 14:02

I jas bi te sovetuvala isto kako i site ostanati da bidete malku poodgovorni i da koristite zastita i da ne panicis mnogu zemi test i soocise so realnosta!
hormonce
Матурант
Матурант
hormonce

Female
Број на мислења : 1823
Расположение : блесаво!
Поени : 29823
Registration date : 2008-08-31

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty03.05.09 15:20

Мислам дека повеќе ти е од стрес,не постои бременост ! А вашата игра треба да е малку поодговорна,не се плаши,во секој случај направи тест и во иднина игрите нека ви бидат на повидни местаSmile
SonjuS*
Бруцош
Бруцош
SonjuS*

Female
Број на мислења : 2925
Локација : Домче се досадувам
Расположение : најпрекрасно
Поени : 30296
Registration date : 2008-07-11

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty03.05.09 18:46

Hormonce се согласувам со тебе...и јас мислам дека е од стрес...
другиот пат внимавај..кога веќе еднаш си поминала низ истото...
за другиот пат користете заштита и мирна глава..
plaslivka
Почетник
Почетник
plaslivka

Female

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty03.05.09 18:51

devojki fala vi na podrskata neznaete kolku mnogu mi treba toa vo ovie minuti .Celo vreme zboruvam so decko mi i preplasena sum , sreka sto e dobar covek i me razbira i se grizi,znam deka napraviv greska . Utre ke napravam test za da se smiram i da ja doznaam realnosta, inaku nikogas ne mi docnelo poveke od 31 den a denes e toj den ,tokmu poradi toa i sum preplasena.sekoj sekund sum vo wc za da proveram ama popusto :( Ne mi se zivee
SonjuS*
Бруцош
Бруцош
SonjuS*

Female
Број на мислења : 2925
Локација : Домче се досадувам
Расположение : најпрекрасно
Поени : 30296
Registration date : 2008-07-11

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty03.05.09 18:53

Смири се...од стрес е..барем јас така мислам..кога тогаш ќе ти дојде...
marina_daniel
Полуматурант
Полуматурант
marina_daniel

Female
Број на мислења : 912
Локација : poftorno domce :)
Расположение : opusteno
Поени : 29488
Registration date : 2009-01-16

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty03.05.09 18:59

napravi test pobrzo za da znaes na sto si da ne se plasis zaludno...jas na 3 meseci se dobivav taman rabota tolku da se potresuvav pred sekoe dobivanje Smile mozno e da e od stres ali najsigurno e NAPRAVI TEST
marina_daniel
Полуматурант
Полуматурант
marina_daniel

Female
Број на мислења : 912
Локација : poftorno domce :)
Расположение : opusteno
Поени : 29488
Registration date : 2009-01-16

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty03.05.09 19:02

i da dodadam i jas se soglasuvam so drugite,ako ne sakas dete koristi zastita bidi odgovorna ne si mala
daniela
Полуматурант
Полуматурант
daniela

Female
Број на мислења : 533
Локација : Skopje
Расположение : super ,odlicno
Поени : 31079
Registration date : 2007-11-20

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty03.05.09 20:14

--Што се плашиш толку ако си сигурна дека нема ништо,немој да се стресуваш за џабе. Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 610361
plaslivka
Почетник
Почетник
plaslivka

Female

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty03.05.09 23:03

fala vi na sovetite , razgovarav i so majka mi i ona me posovetuva da ne se stresuvam i deka ne veruva deka ima nesto , utre resiv da go napravam testot ako vecerva ne dobijam za da bidam sigurna inaku vazno e da kazam deka drzev dieta skoro 2 ipol meseca i oslabev 8 kila a poslednava nedela ipol pocnav pak da si jadam normalno , pa si pomisliv dali e mozno da ima vrska i toa nesto, utre ke doznaam sto se slucuva , i obavezno ke pisam ,se nadevam deka ke bidam vo sostojba da stojam.\!
najmila
Прваче
Прваче
najmila

Female
Број на мислења : 428
Расположение : odlicno
Поени : 29618
Registration date : 2008-10-23

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty03.05.09 23:11

Plaslivka uzivaj si,ne si bremena milion posto,ne se ostanuva taka lesno bremena.Ako si drzela dieta ete ti ja pricinata za kasnenenjeto,ke dobies.Mene najdolgo mi kasnelo 14 dena.poz
delfinka
Полуматурант
Полуматурант
delfinka

Female
Број на мислења : 1033
Локација : bitola
Поени : 29906
Registration date : 2008-10-24

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty05.05.09 16:33

i plaslivka,koi se rezultatite?
pisi ni
plaslivka
Почетник
Почетник
plaslivka

Female

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty08.05.09 11:50

ne sum bremena devojki , dobiv i se e vo red .od sega so poveke pamet ke pravam se , fala im i na onie sto me iskaraa i na onie koi me podrzaa 8-}vi posakuvam na site ostvaruvanje na vasite zelbi za ubavi bebinja
eli
Полуматурант
Полуматурант
eli

Female
Локација : Скопје
Расположение : Нестрпливо:)))
Поени : 30604
Registration date : 2008-05-03

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty08.05.09 14:16

јас тестот го направив на трети ден од доцнењето на менструацијата и ми искочи позитвен мегутоа едната цртичка беше многу бледа ама сепак ја имаше и така три дена по ред позитивни тестови со бледи цртички и кога отидов на гинеколог ми кажа дека е рана бременост и затоа биле такви цртичките и неможевме ни плодот да го видиме,ама после 3 недели се беше ок .
secret
Почетник
Почетник

Female
Број на мислења : 49
Локација : Stip
Поени : 28495
Registration date : 2009-04-29

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty08.05.09 17:07

So deckoto veke 5 meseci probuvame da imame bebe no sepak nisto i dosega site testovi sto gi pravev izlegoa tocno-negativni. Jas se zagriziv i otidov na ginekolog no doktorkata mi rece deka se mi e vo red i deka imam ovulacija na 12 den i si imam redovna mesntruacija. I posledniov pat koga probavme bev tolku uverena deka ke ostanam bremena mi kasnese 2-3 dena, mi se zgolemi i apetitot i nekoi si simptomi no sepak testot bese negativen i sfativ deka se bilo na psihicka baza :(((
eli
Полуматурант
Полуматурант
eli

Female
Локација : Скопје
Расположение : Нестрпливо:)))
Поени : 30604
Registration date : 2008-05-03

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty08.05.09 20:23

Точно е тоа сикрет, и јас неможев да останам бремена и секој месец си замислував како имам симптоми на бременост и како ми се лоши исл, ама сето тоа е на психичка база и кога најмалку очекував (бев зафатена со други обврски и не мислевме на тоа) тогаш и останав бремена затоа сакај те се и водете љубов за себе а не за да направите бебе а бебчето ке ве изненади кога најмалку очекувате. Поздрав и ти посакувам што поскоро да останеш бремена.
secret
Почетник
Почетник

Female
Број на мислења : 49
Локација : Stip
Поени : 28495
Registration date : 2009-04-29

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty08.05.09 20:33

Ti blagodaram mnogu se nadevame na istoto. I jas ti posakuvam se najubavo!!! pozdrav
Mimi Petreska
Полуматурант
Полуматурант
Mimi Petreska

Female
Број на мислења : 591
Локација : Skopje
Расположение : Ja cekame Klara sekoj moment da ne poseti! :))
Поени : 29002
Registration date : 2009-04-14

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty09.05.09 10:54

Istoto mi se desi kako na Eli... Znam deka e tesko Secret, no bas koga ne ocekuvas, togas ke ve iznenadi bebusot. Najprvo vie sakajte se i vodete ljubov so uzivanje, a drugoto ke si dojde koga ste najopusteni. PozdraFche Smile
tanja_simon
Прваче
Прваче

Female
Број на мислења : 204
Расположение : e sega me pogodi...
Поени : 29348
Registration date : 2008-11-09

ПишувањеПредмет: baram vase mislenje   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty13.05.09 22:48

lele zenski pomagajte sto da pravam.prosliot mesec imav dobieno na 16 04 na 2napravivme belja so masmi bas vo plodni denovi a nikakvi simptoni za bremenost neman a i 4 testa napravivi koj site bea negativni,a i nesakam da sum bremena zosto samo sto pocnav da rabotam.sakam da ve prasam dali ima sansi da sum bremena.ve molam cekam vase mislenje.pozdrav
Lana
ВИП личност
ВИП личност
Lana

Female
Број на мислења : 1042
Локација : Belgrade
Поени : 30758
Registration date : 2008-03-01

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty13.05.09 22:53

Paaaa bi trebalo da dobies denes ili utre ako imas redoven ciklus od 28 dena ,se nadevam deka ke bide ... ako ne dojde za dva dena togas pak test ..
tanja_simon
Прваче
Прваче

Female

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty13.05.09 22:55

da lana na 28 dena dobivam,
Lana
ВИП личност
ВИП личност
Lana

Female

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty13.05.09 22:56

Ajde daj boze da dobies vecer ili sabajle koga ke stanes samo ne misli mnogu ,kako i da e za se ima resenie i za Da i za Ne .. nemoj da se sekiras mnogu .. Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 767433
macush
Полуматурант
Полуматурант
macush

Female
Број на мислења : 978
Расположение : :(((
Поени : 29618
Registration date : 2008-10-06

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty13.05.09 22:59

Srcka, ne panici odma,ne mora da znaci deka od ednas (od edna "belja") ke bide bebe.A i za plodnite denovi,sigurna li si deka ti bile plodni denovi.Jas znam deka plodnite denovi se individualni,t.e kaj sekoja zena moze da se razlicni.Ne se sekiraj,ke vidis deka ke dobies Smile
tanja_simon
Прваче
Прваче

Female

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty13.05.09 23:00

lele znaes kako mi e mnogu sum opteretena,a i nikakvi simtomi nemam,a vcera i zavcera pravev tes i negativem bese,a sto mislis dali ima vrska sto porano sum go napravila testot
Lana
ВИП личност
ВИП личност
Lana

Female

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty13.05.09 23:01

paaa za porano ,so znam .. obicno testovite davaat rezultati edna nedela ako doslo do zacnuvanje ,bi trebalo da pokazat ako ima nesto ,vaka ostanuva deka e ne ...mada kaj sekoj e individualno
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Кога да се направи тест за бременост?   Кога да се направи тест за бременост? - Page 5 Empty

Кога да се направи тест за бременост?
Вратете се на почетокот 
Страна 5 of 16Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next
 Similar topics
-